products

Van het de Capaciteitslithium van LMO de Grote Ionenbatterij, Batterij voet-lmo-12-45 van de Lithiummacht

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: FORZATEC
Certificering: CE ROHS
Modelnummer: Voet-lmo-12-45
Min. bestelaantal: 200 stuks
Verpakking Details: Karton en pallets
Levertijd: 15 DAGEN OP ORDE
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 100.000 pakken per maand
Gedetailleerde informatie
Type: LMO Verbindingswijze: reeks en parallel
Nominaal Voltage: 11,1 Nominale Capaciteit: ≥45Ah (Beproevingsomstandigheid @ 0.3C, 25°C)
Standaardlast en lossingsmethode: CC en cv Self-discharge: < 3="">
Batterijverpakking: aluminium behuizing
Hoog licht:

pak van de lithium het ionenbatterij

,

de grote ionenbatterij van het capaciteitslithium


Productomschrijving

van de het Lithium het Ionenbatterij van 12V45Ah LMO van de de Straatlantaarnmacht Zonnelicht van de de Opslag Zonnetuin

12V45Ah de lithiumbatterij wordt normaal gebruikt aan machts15-30w LEIDENE straatlantaarns met de energie het in de dagtijd door het PV Comité op de bovenkant van het straat of tuinlicht absorbeert. Dit is over de hele wereld oplossingen van een de vrij stabiele en efficiënte stedelijke en landelijke straatverlichting gebleken te zijn. Elk jaar voeren wij meer dan 120 duizend PV straatlantaarns uit, waaronder de lichten die door lithiumbatterijen worden aangedreven meer populariteit, voor zijn hoge machtsdichtheid, diepe diepte van lossing, bereiken en levensduur snakken.

Berichten

Bij het laden of het lossen, te passen gelieve professioneel het testen materiaal toe; geen gebruik van algemene constante kring en constante voltagemacht die kring en geen voltage kan beperken om batterijmislukking en gevaren te vermijden;

Gelieve te zetten niet de batterij met valse richting van [+“ [-“ wanneer het belasten of het verbinden aan het materiaal; anders zal het product lijden aan het overbelasten of over--lost, en dit zal leiden tot batterijmislukking of explosie.

Las niet de batterij direct, geen het openen van de batterij.

Van het de Capaciteitslithium van LMO de Grote Ionenbatterij, Batterij voet-lmo-12-45 van de Lithiummacht 0

om kortsluiting te vermijden te brengen gelieve niet de batterij met metaalmateriaal samen, zoals halsbanden, muntstukken, haarspeldjes, schroeven in zak of zak, geen direct het verbinden van [+“ en [-“ samen met metaal of andere geleidende materialen.

Geen het kloppen van, het werpen van of het vertrappelen van de batterij, om nog te zwijgen van zetten de batterij in wasmachines of hoge kompresschepen.

Gelieve te houden ver de batterij vanaf hittebron, zoals brand, verwarmer; trek niet opslag aan of gebruik de batterij onder sterke zonneschijn of hoge omgevingstemperatuur meer dan 60℃, anders zal de batterij brand plaatsen of of mislukking geplaatst.

Trek gelieve niet vocht aan de batterij of het in water te zetten; houd gelieve de batterij droog en van lage temperatuur in opslag te zijn.

Tijdens de periode van het gebruiken, de omgezette houden testen of opslag, als de batterij heet geworden is gevonden, het verlopen de abnormale geuren, de veranderde kleur, of in andere ongebruikelijke staten, relatieve in een keer behandeling tegen, isoleren gelieve de batterij en van het weg te blijven.Van het de Capaciteitslithium van LMO de Grote Ionenbatterij, Batterij voet-lmo-12-45 van de Lithiummacht 1

Contactgegevens
Steve

Telefoonnummer : +8613511662001

WhatsApp : +8613511662001