aboutus

FORZATEC CO., LIMITED

FORZATEC CO., LIMITED FORZATEC CO., LIMITED FORZATEC CO., LIMITED FORZATEC CO., LIMITED FORZATEC CO., LIMITED
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: FORZATEC
Aantal werknemers: 101~200
Jaarlijkse omzet: 1000000-5000000
Opgericht Jaar: 2008
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

FORZATEC specialiseert zich in de productie van lithium ionenbatterijen met het werk voltage die van 3.2V tot 600V gaan, die voorkwam aangezien de hoge machtsdichtheid, de lange levensduur, en de veilige prestaties, hulpklanten de commerciële toepassing in vervoer, marine, de industrie, vorkheftruck, vloer schoonmakende machine, maaimachine, zonne-energieopslag, en draagbare macht enz. optimaliseren.

Wanneer u samenwerking met FORZATEC begint, krijgt u veel meer dan enkel het materiaal. U geniet ook van vrije toegang tot ons team van beroeps.

Geschiedenis

FORZATEC heeft beroepservaring in lithium ionenbatterij en photovoltaic systeemindustrie, die twee essentiële onderdelen van de recentste duurzame energieoplossing genoemd geworden is. Wij pogen wereldwijd één van de belangrijke systeemleverancier te zijn tot klanten.

Dienst

Is de lithium ionenbatterij een verfijnd systeem van de machtsopslag met fijne bescherming met batterijbeheersysteem, dat professionele kennis en oude ervaring in deze industrie vereist. FORZATEC zal wereldwijd cliënten door quanlityproducten te verstrekken en globaal na verkoopmaintanence en garantie tevredenstellen.

Ons Team

Elk van ons personeel betrokken bij beheer is uitgerust met vrijgezel en doctorale examens met over de werkervaring van 5 jaar in verwerving, financiën, personeel, logistiek, vervaardiging, verkoop, en marketing. 

Contactgegevens